Om os

Om os

VI ER SPECIALIST I MALERARBEJDE

Hos Anas Malerfirma har vi stor erfaring med mange forskellige typer af maleropgaver indvendigt og udvendigt. Kend om os ved vores historie at Gennem årene har vi hjulpet en lang række kunder med Malerarbejde i høj kvalitet og skabt stor tilfredshed med vores ydelser, som blandt andet dækker:

  • Maling af lejligheder og huse
  • Spartling og maling af vægge/lofter
  • Maling af træværk
  • Gulvarbejde
  • Tapet opsætning
  • Mulighederne i forbindelse med Malerarbejde er mange, og derfor er vi også specialiserede på alle områder, så vi kan udføre alle malerprojekter i den bedste kvalitet.
  • Vores medarbejdere er uddannede fagfolk med solid erfaring og de rette kompetencer, så de kan udføre din opgave på den bedste og mest effektive måde. Ligesom dig ønsker vi nemlig også at færdiggøre din opgave, så alle har følelsen af, at du har fået det flotteste resultat.
  • Indvendig maling af vægge og loft

leer meer Om os:

HØJ KVALITET MED DEN RETTE PARTNER

Maling af vægge og lofter kan være en udfordrende opgave – især hvis opgaven er af større karakter eller foregår på specielle materialer, der kræver kendskab til korrekt udført malerarbejde for at sikre, at resultatet bliver gjort bedst muligt.

Hvis du vil undgå de bekymringer og udfordringer, der typisk opstår, når man skal male vægge og lofter, så er en professionel maler et rigtig godt valg. Et malerfirma med stor erfaring og de rette kompetencer sikrer dig nemlig størst tilfredshed, da kvaliteten af malerarbejdet er helt i top.

ET PROFESSIONELT MALERFIRMA GIVER STØRST SIKKERHED

Hos Anas Malerfirma er vi specialister i Malerarbejde og har mange års erfaring med en bred række af opgaver. Derfor kan du også regne med høj kvalitet og stor tilfredshed, hvis du vælger os som dit malerfirma.

Gennem tiden har vi hjulpet mange kunder, blandt andet med maling af vægge og lofter, så de har fået optimale resultater. Det har sparet dem for en masse bekymringer og udfordringer, og gjort dem glade for samarbejdet med Anas Malerfirma.

MALING AF VÆGGE KRÆVER KENDSKAB

Om os: Hos Anas Malerfirma har vi stor erfaring, f.eks. med maling af betonvægge og pudsede vægge. Derfor kan vi også tilbyde dig malerarbejde i høj kvalitet, uanset om du skal have malet vægge i din lejlighed, dit hus eller et helt tredje sted.

Vores erfaring gør, at vi også kan bidrage med inspiration til maling af vægge og byde ind med valg af farver, hvis du f.eks. ønsker mere stemning og varme i dit rum.

MALING AF LOFT ER IKKE SÅ LIGETIL

Ved maling af et loft er det også vigtigt med kendskab til korrekt Malerarbejde. Der er nemlig forskel på, om din opgave har at gøre med maling af træloft, gipsloft eller loftbrædder. Samtidig kan valget af farve, malerprodukter og andre ting være med til at gøre opgaven mere kompliceret end forventet.

Der er mange overvejelser at tage hensyn til, og derfor er alle maleropgaver heller ikke ens. Med vores viden og erfaring kan vi dog finde den helt rette løsning for dig ud fra dine ønsker, så du bliver mest tilfreds.

Udvendig maling facader og o.m.m.
Det er vigtigt med en flot facade. Fremstår facaden på dit hus eller på din virksomhed ikke intakt og indbydende, har det stor betydning for, hvordan det samlede indtryk af bygningen giver.

I det senmoderne samfund er førstehåndsindtrykket begyndt af fylde mere og mere for hverdag der går. Det er det indtryk dine kunder, medarbejder eller andre får når øjet møder facaden af en bygning.

Er den pudsede facade blevet træt og mat, eller trænger husets træfacade til at blive frisket op? Vi genopfrisker husets facade, så det ser ud som nyt og med et langtidsholdbart resultat, som forlænger husets og facadens levetid. Derudover matcher vi øjets standarder, som gør at du kan vise din facade frem med oprejst pande.

Alle udvendige maleropgaver, og specielt husfacader, kræver den rette behandling. De vejrmæssige forhold, såsom vind, sol, sne og frost, stiller store krav til både materialer, beskyttelse og efterbehandling for at opnå det optimale resultat.

Kontakt os, så vi kan vejlede dig på bedste vis, og være med til at sikre dig en smuk og velholdt facade.

Med venlig hils Anas Maler firma

PRODUKTER VI BRUGER

dyrup paint logo

Dyrup maling

Dyrup maling er et førende mærke kendt for sine højkvalitets malingsprodukter, der henvender sig til både indvendige og udvendige overflader. Med en række farvemuligheder og fremragende holdbarhed giver Dyrup maling en langtidsholdbar finish, der tilføjer værdi til dit hjem eller kontor. Deres malingsprodukter er nemme at påføre, miljøvenlige og giver fremragende dækning. Dyrup malings engagement i kvalitet og innovation har gjort det til et populært valg blandt både boligejere, arkitekter og entreprenører. Uanset om du ønsker at renovere dit hjem eller kontor, tilbyder Dyrup maling en række produkter, der imødekommer alle dine malerbehov.

Nordsjö maling

Nordsjö maling er et premium kvalitetsmærke kendt for sine overlegne malingsprodukter, der henvender sig til alle overflader, både indvendigt og udvendigt. Med en bred vifte af farvemuligheder og enestående holdbarhed tilbyder Nordsjö maling en langtidsholdbar finish, der tilføjer værdi til dit hjem eller kontor. Deres malingsprodukter er nemme at påføre, miljøvenlige og giver fremragende dækning. Nordsjö malings engagement i kvalitet og innovation har gjort det til et populært valg blandt både boligejere, arkitekter og entreprenører. Uanset om du skal renovere dit hjem eller kontor, tilbyder Nordsjö maling en række produkter, der imødekommer alle dine malerbehov.

Om os: Nordsjo professional logo
× chat med os!