Anas Malerfirma

Dit Lokale Malerfirma i København

Anasmalerfirma

Med Anasmalerfirma på opgaven får du 12 års erfaring til at indfri dine malerdrømme.jeg hedder Martin og er manden bag firmaet ,og jeg er din garanti for et solidt og professionelt stykke malerarbejde.

Det vigtigste..

Det vigtigste for os er at leve op til fælles forpligtigelser, høje kvalitetskrav og aftalte tidsfrister, når vi maler. Samtidig lægger vi stor vægt på, at der skal være et loyalt, positivt samarbejde mellem alle involverede parter.

Anasmalerfirma er altid klar til alle type opgaver, småt og store .Vi er både hurtige, effektive og meget professionelle. Du er derfor altid sikret en god service og et flot resultat, når du har haft besøg af os.

We Are Experts In Painting & Wallpapering

Søger du en kompetent og erfaren malermester i København & Omegn? Måske trænger lejligheden til en kærlig hånd? Måske skal facaden på huset opfriskes?

 

Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe dig – Vi udfører opgaver for private såvel som erhverv og boligforeninger.

Hos os går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi lever af tilfredse kunder, og går derfor den ekstra mil for at opnå det perfekte resultat. Dette er din garanti for veludført malerarbejde.

Der er dog også en række andre parametre, som vi vægter højt i vores arbejde. Disse er blandt andet:

 • Malerarbejde udført til tiden
   
 • Fornuftige priser
   
 • Håndværk i den højeste kvalitet
   
 • Realisering af kundens drømme
I led med ovenstående er vi af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt. Vi lytter derfor nøje til dine ønsker og behov. Ud fra disse, og med vores store erfaring, finder vi sammen den absolut bedste løsning til dit

Know Us More!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adi piscing elit, sed do eiusmod tempor incidi dunt ut labore et dolore magna.

Laatste Project

Community Verified icon
Latest Project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo.

ET MALERFIRMA SOM DU KAN REGNE MED

Overvejer du at give dit hus et friskt pust? Så er Malerfirmaet FB det sikre og trygge valg. Vi er eksperter i maling af hus, og har udført mange forskellige opgaver gennem vores mange år i branchen.

Det kan være en stor og uoverskuelig opgave, når huset skal males – Uanset om det er indvendigt eller udvendigt. Der skal træffes en lang række forskellige valg i form af farvevalg, materialer og meget mere. Hertil skal udførelsen være korrekt. For at opnå et flot og holdbart resultat, anbefaler vi altid, at du allierer dig med et professionelt og erfarent malerfirma – Og det er vi hos Malerfirmaet FB.

Fordelene ved maling af hus er mange, og du kan blandt andet følgende:

 • Forøgelse af husets værdi
 • Et visuelt smukt og friskt udseende
 • Holdbarhed mod skader på konstruktionen
 • Og meget mere

Get Our Service In 3 Steps

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusm tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

01

INDVENDIGT MALERARBEJDE

02

UDVENDIGT MALERARBEJDE

03

MALING AF HUS

Our Clients Say

Latest News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusm tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Join To Get Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Anasmalerfirma is always ready for all types of tasks, small and large. We are both fast, efficient and very professional. You are therefore always guaranteed a good service and a great result when you have visited us.

Work Hours

Need For Help? Call Us

× chat med os!